top of page

About Us

KITE CORNER LØKKEN 

Du finder os i Søndergade i den skønne Løkken. Tæt på vandet og stranden. Her har du masser af muligheder for drageflyvning, Wing skateboarding, Kite landboarding, Buggykørsel og meget mere. 

Du er altid velkommen til at kikke forbi. Hvis der er noget, der er bestillingsvare, finder vi ud af det over en kop kaffe. 

symphony pro

Our Story

Indehaver KITE CORNER LØKKEN

Efter 4 år som butiksbestyrer hos "Fanø Toys" -  en drage- og legetøjsbutik på Fanø - er KITE CORNER LØKKEN opstartet i 2021 af Nina Göckens. 

Indehaver Nina, som oprindeligt er fra Tyskland, har i over 21 år boet på Fanø og er 2020 flyttet til Nordjylland for at starte sin egen lille butik med et stort sortiment af drager og vindspil til de små og de store. 

Dertil kommer der et omhyggelig udvalgt sortiment af ATB board til KLB og longboard og WINGS til wingboarding. Der kan også bestilles Buggys, strandsejler, udstyr til wingsurfing og kitesurfing, samt boards til surfskating.

For i Løkken er der højt til loftet og hvor ellers er det bedre at prøve sin nye kite på den lange, brede strand ved Vestkysten eller i vandet, når bølgerne står til?! 

Løkkens enestående natur tiltrækker årligt mange turister - og vi vil give dem, dig og beboerne en dejlig kundeservice.
For tilfredse kunder er vigtige for os!Din 
KITE CORNER LØKKEN 

 
 

 

Meet The Team

Rømø Wing skating
ipohone x 1437_edited
ipohone x 1427_edited
4_edited
FullSizeRender - Kopi (3)
bottom of page